*** NIEUW *** VERSTAPPEN nieuwe CD Vrij binnenkort de release *** NIEUW ***

Optredens

2018

Momenteel wordt er hard gewerkt om een tour samen te stellen voor ROLAND solo en VERSTAPPEN de band. INDIEPLANT Bookings (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) houdt zich daar mee bezig in NL en EADEN MUSIC in BE. De RADIO en TV promotie is in handen van SCORE PROMOTIONS Dennis. www.scorepromotions.nl . De data volgen op deze pagina en op facebook.

23 februari - Cafe de Cactus, Pastoriestraat 37, 7551 DJ, Hengelo, Overijsel, Nederland. aanvang 21.30 uur. Met Alides Hidding en Peter Elders. http://www.decactus.nl/agenda/icalrepeat.detail/2018/02/23/2415/-/alides-hidding-time-bandits-peter-elders-en-friends 

 

2017

2 juni spelen Roland en Leon bij Omroep Brabant in Son en Breugel, aanvang programma Muziek Enzo met gastvrouw Eefke Boelhouwers. 

6 Juni is Roland in een programma te gast in zijn geboorteplaats Helmond, Omroep Helmond tussen 20.00 en 20.30 uur op de eerste etage van  de Cacaofabriek, Cacaokade 1 te Helmond, met gastheer Wim Maasakkers. 

10 Juni speelt VERSTAPPEN in PARADOX Tilburg, aanvang 21.30 uur. Zie ook www.paradoxtilburg.nl.

Oase 2

11 Juni speelt ROLAND met COR MUTSERS  als duo in het live TV programma De SPAM show 3 nummers van de nieuwe VERSTAPPEN CD. Een politiek/culturele live talkshow met een muzikale gast. Aanvang is 13 uur. Lokatie de Podiumzaal in het Natlab op Strijp-S (ziehttps://www.natlab.nl/specials/De_SPAMshow_in_Natlab/)

https://www.facebook.com/muziekfestival.nisse 

30 Juli zomerconcerten WOODSTOCKJE met als gast ALIDES HIDDIN (The Time Bandits) met begeleider. Gastheer en support-act Roland Verstappen. Aanvang 17 uur, Heerle 86, 2328 Meerle, Belgie. Info volgt.

20 Augustus zomerconcerten WOODSTOCKJE met als gast LENNY KUHR trio. Gastheer en support-act Roland Verstappen. Aanvang 17 uur, Heerle 86, 2328 Meerle, Belgie. Info volgt.

7 September speelt ROLAND solo in DE BOEMEL in TILBURG (Spoorzone, achter het station)  in het kader van de zomeravondconcerten. Aanvang 9 uur. Ruud van den Bogaert zal ook spelen die avond onder de BOEMELBOOM.

17 September speelt VERSTAPPEN in Meerle, Heerle 86, 2328 Meerle, Belgie. Als zondagavondcocert voor Woodstockje. Aanvang 17 uur. Meer info volgt.

13 Oktober speelt VERSTAPPEN live in het programma NOARDEWIJN van Omroep Friesland, Zuiderkruisweg 2 in leeuwarden tussen 14 en 16 uur. Publiek is welkom.

13 Oktober speelt VERSTAPPEN live een concert in Cafe Scooter in Leeuwarden. Meer info volgt, maar iig. in de avonduren.

15 Oktober speelt ROLAND met Leon Groeneveld als duo in 10'kes Juke Joint, Jan Palfijnstraat 32c in GENT, Belgie. plaatsen beperkt, entree free, aanvang 20 uur.

Logo